Bij de Pelvic Release of Bekkenbodem Massage masseren we diepgaand het gehele bekkengebied, waarbij we vanuit behoedzaamheid en respect eventuele blokkades in – en rond het bekkengebied verkennen en laten smelten. We creëren / verruimen je lijf – (lichaam, ziel & geest) bewustzijn.

Als verdere verdieping van deze therapeutische sessie kan een yoni – of lingham massage onderdeel zijn.

Een ieder die de kracht van seksuele energie heeft ontdekt en eruit put, is stralend, creatief en aanstekelijk levendig. Dit speelt zich voor een belangrijk deel af in het verborgene, met ruimte voor angst en speculatie, maar ook voor hoop, fantasieën en verlangens.

We gaan in op je sterke wens deze in haar heelheid en diepte te ervaren, meesterschap over je seksuele energie is voor zowel man alsook de vrouw belangrijk, weg van doelgerichtheid, het orgasme, maar de ontmoeting van kracht en ontvankelijkheid in spirituele seksualiteit!

De bekkenbodem massage geef ik vaak als vervolg op de Kashmirische massage.

Deze Tantra massage geef ik vanuit zuiverheid en aandacht voor jouw veiligheid. Een standaard sessie duurt 2 uur, dit kan gecombineerd / uitgebreid worden met IntimiteitsCoaching in een 3 uur durende sessie.