Tantra Touch_Energie2Tijdens Healing sessies werk ik met energie.

Energie die afkomstig van de heelheid, voorbij de dimensies, hoger gaand dan welke dimensie ook, deze energie is er altijd al geweest en zal er altijd zijn. We staan er allemaal mee en door in verbinding, alleen voelen of onderkennen we dat (vaak) niet.

Om dit wel te ervaren is er geen protocol, je openen ervoor, zorgt dat je er mee in contact gaat. En als je er voor openstaat kun je je er altijd mee verbinden.

Dit ervaren van helende energie en het mogen ontwikkelen op basis hiervan is een bewuste keuze van jou! Keuzevrijheid is hierbij essentieel.

 

Krachtige, zuivere energie met een hoog trillingsniveau kent direct een helende werking, brengt jouw energie in beweging, maakt je actief.

Op aards niveau brengt de energie eenheid in geest en lichaam, waardoor de ziel toegang kan krijgen tot het gehele lichaam en alles wat daarin vastgehouden wordt.

Lichaam, geest en ziel worden één, je geest gaat van denken naar observeren en beleven, de ziel ontwikkelt zich in relatie tot de ervaring en het intieme weten, het weten dat voortkomt uit het doorleven van ervaring in het vlees.

Actief aanwezig zijn binnen het veld van energie laat je ervaren dat het “eigen” wordt.