Tantra Touch TrainingGraag deel ik ervaringen van deelnemers aan de trainingen:

* De training heeft mij verder gebracht in mijn zoektocht naar mijzelf. Deze training raakt letterlijk mijn punten aan, waar pijn, verdriet en blokkades zitten. Nog nooit heb ik zó ervaren hoe die pijn, verdriet en blokkades opgeroepen en geheeld kunnen worden door het uitoefenen van stevige druk op die plekken. Door deze training ben ik me bewust geworden dat die pijn, verdriet en blokkades er écht zitten, dat het geen fantasie of aanstellerij is van mij. Het zit er gewoon. En dat geeft ook rust. Bevestiging. En heling.

Voor de relatie met mijn partner was de training een verdere verdieping van onze seksualiteit. Wat voor ons grenzen leken te zijn bleken geen grenzen te zijn. Wat blokkades waren, bleken geen blokkades meer te zijn. Prachtig. Jammer dat we daar niet eerder achter zijn gekomen.

De zorgvuldige werkwijze schept een warme bedding, van waaruit het veilig is om te werken aan jezelf en (in mijn geval) met mijn partner.

* Wat het mij heeft gebracht (voor zover dat in woorden omschreven kan worden😊 Ik heb ervaren hoe krachtig het is om  grenzen te voelen, te erkennen en daarnaar te handelen. Gevoeld hoeveel ik eigenlijk kan voelen… En dat is zoveel meer dan ik dacht!! Er is een soort rust gekomen. Ik heb nog een weg te gaan en tegelijkertijd is het helemaal goed te staan waar ik nu sta. Een diepgaand en bijzonder weekend. Het heeft me onverwacht diep geraakt. Alles mocht gezien worden zoals het is, en dat was voor mij zo helend! Ik weet echt niet wat ik er verder over moet schrijven, behalve dat ik zó blij ben dat ik ben gegaan!😊

* Ik voel me dagen na de training nog steeds diep ontroert en (aan)geraakt.  Nico is zo invoelend, aanwezig en in verbinding met zijn eigen bron van liefde en wijsheid dat hij daarmee een open en oordeelloze ruimte van liefde creëert waarin een diepe zielsverbinding ervaarbaar mag worden, zowel in mezelf als in de groep. Met zijn intuïtieve kracht, kernachtige interventies, professionele en zorgvuldige instructies, aanraking, zachtheid en heldere aanwezigheid met volle aandacht, is hij dienend aan de groep en het proces. Daarin heb ik mogen helen en de ruimte gevoeld mijn grootsheid te ontmoeten, een zielsoverstijgende ervaring. Ik ben gezien, gehoord, aangeraakt en thuisgekomen in mezelf. Een liefdevol, bezield mens met een transparant, zuiver hart.

* Ik heb meer duidelijkheid gekregen over mijn grenzen, leren voelen wat van mij is en wat van een ander, subtiele energieverschuivingen tussen mij en de ander leren interpreteren en onder woorden brengen op een open manier, mezelf op een dieper niveau ontmoet, in leren gaan tegen mijn oude gewoonten om niets te zeggen wanneer er iets scheelt, voor mijn eigen veiligheid te zorgen, hulp te vragen wanneer die veiligheid toch op t spel staat, terug met mezelf en anderen te leren verbinden, en heel veel andere dingen over mezelf geleerd… (Die komen nog steeds binnen dus dit lijstje is ontoereikend).

* Allereerst mijn persoonlijke opbrengst van de training. De de-armouring sessie heeft mij diep geraakt. Ik ben er na afloop, de afgelopen week wel mee verder gegaan om te onderzoeken wat de emoties, boosheid, verdriet en angst voor mij betekenen. Die kregen in en na de sessie nog geen plek en betekenis. Er is wel degelijk iets op gang gebracht. En rest mij zeker te vermeld dat ik het vakmanschap van Nico en de integriteit hoe hij werkt enorm gewaardeerd heb.

* Wonderlijk om met weerstand en voorzichtigheid aan de training te beginnen en me zo ontwapenend zacht te voelen aan het einde.

* Ik heb het ervaren als een heel bijzondere tweedaagse met veel veiligheid, liefde, wijsheid en bijzondere ervaringen. Ik heb voor mezelf opnieuw de bevestiging gekregen dat wij heel veel zo niet alles in ons lijf opslaan. Prachtig om te ervaren dat in een veilige liefdevolle omgeving plaats is voor de bevrijding van wat vast zit en klaar is om los te komen. Juist de non-verbale manier vind ik mooi.

* Het cadeau voor mij en mijn partner was in deze training de ontmoeting met elkaar in liefde en hereniging. Nico heeft ons op een zuivere en intuïtieve wijze ‘aangeraakt’, in het hier en nu en ons geleid naar een diepere verbinding met elkaar. Een prachtige reis en heeft bij ons beiden diepte en liefde geopenbaard. Via het lichaam, naar hart en ziel. We zijn zeer dankbaar!

* Ik wil je nog even bedanken voor de 2 geweldige, toch intense dagen.De plek bracht me rust, de openheid van de groep was helend en jouw begeleiding en inzicht was puur. Ik kwam om te leren en toch kom ik steeds op punten die mijn emotionele, soms hectisch leven raken.
Dankzij jouw woorden weet ik nu, mijn emoties en gevoelens hoe pijnlijk soms ook zijn er en mogen er zijn. Maar ze maken niet wie ik ben en met tijd zal er heling zijn …

* Misschien wel t belangrijkste element: een ervaring die ik niet had willen missen. Een reis, zoals Nico al aangaf, langs veel pijnplekken uit ’t verleden. Beelden van wie niet meer op deze aardkloot is, een heel oude ervaring, gehuld in groot zwart, die ik niet kon thuisbrengen, maar van grote impact is geweest. En pijn, veel pijn, nooit geweten dat m’n lijf op zoveel plekken pijn kon doen. Ik heb Nico ervaren als een stevige en betrouwbare vakman. Overgave, waar dit werk om vraagt, ging gemakkelijk.