Tantra Touch_fysieke genezingFysieke klachten en ziektes ontstaan vaak op basis van blokkades in denken en emotionele – / spirituele beleving en op de weg van de minste weerstand zoeken ze een uitingsvorm.

Heling “slecht” door symtoombestrijding”, denken vanuit de 3e dimensie,  zorgt ervoor dat de “bron” aanwezig blijft en zal het werkelijke probleem zich wederom en wellicht op een andere manier weer voordoen. Nu of in een volgend leven. Je ziel mag hierin nog leren.

Veelal ligt de focus dus niet op de klacht zelf, dat kan zelfs verstorend werken. Ik beweer niet dat helende energie automatisch tot fysieke genezing leidt, het zou kunnen of  je klachten kunnen tenminste verminderen.

Ziekte is het domein van het bewustzijn, het werkveld van de ziel, die zich uit in het lichaam. Door in de 5e dimensie te willen zijn, tijdloos te denken, voorbij dit leven, heel je op alle niveaus, ook op het fysieke.

Zuiver helen op spiritueel, mentaal en emotioneel niveau kan leiden tot heling op fysiek niveau en heelt wat JIJ op zielsniveau nodig hebt, het overstijgt je persoonlijkheid, volgt je ziel.

Het helen van het fysieke lichaam is daarvoor niet nodig, soms heb je fysiek al zo’n pad afgelegd, dat heling in dit leven geen noodzaak meer kent en het over ‘omgaan met fysieke beperkingen mag gaan, het verhogen van je kwaliteit van leven, fysieke ongemakken zijn dan een aangever om te mogen leren en groeien.

Naast energetische heling is het van belang om de bijbehorende emoties en gevoelens te doorvoelen en een holistische benadering te kiezen, waarbij lichaam, geest en ziel één zijn / ondeling verbonden.