1028-voorzijde boek joke-fullGoddelijke intimiteit en seksualiteit

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niets anders dan de enige andere helft van jezelf, je wederhelft die je ooit achter hebt moeten laten, toen je je reis in dit universum begon.

Het is een Macht die van Liefde gemaakt en zo groot, sterk en als God gelijk is, dat het iedereen optilt en opent. Dat het ieders Hart verlicht. De invloed van een Heilige Relatie op de omgeving, is van een zo grote magie en uitstraling en het heeft een groot bereik.

Draken hebben we moeten verslaan om elkaar eindelijk weer te vinden en nu is het zwaarder dan we ooit gedacht hadden… Onze zielen houden zoveel van elkaar, maar ons persoonlijk zelf is zo anders… Maar we houden elkaar op de been, door iets dat groter is als onszelf, door een diep en innig weten, een verlangen naar Eénheid voorbij ons kleine zelf, diens botsingen, pijn, gedrag en zorgen…

Er ontstaat zo’n warmte, licht, liefde en vooral tinteling in mijn hele onderlichaam. Het voelt als vloeibaar goud. Er ontstaat een geweldig gevoel van Eénheid en Vrede. Liefde voor mijn geliefde overstijgt elke voorgaande ervaring, een fantastisch, alles overstijgend geluksgevoel. Het omhult zich om en door ons heen. Er stijgt uit mijn onderlichaam langzaam een geweldige, ontembare levenskracht op terwijl we vrijen, het lijkt etherisch vuur! Niet te temmen. Het kronkelt aan weerszijden van mijn wervelkolom en vlecht zich door mijn chakra’s en alle cellen van mijn lijf heen, als vloeibaar, Goddelijk vuur.

Elohim Centre Bol.com

Elohim Centre