Kashmirische Massage, gebaseerd op de Saivistische Kasmiri traditie, behoedzaam, met respect en onverdeelde aandacht, begeleid ik je bij deze liefdevolle, intuïtieve, vloeibare en diep-energetische, meditatieve “Yoga van de Aanraking”.

“waarachtig aandachtig aanwezig ZIJN”, de kashmirische massage is bij uitstek geschikt om een thema of issue in te brengen.

We starten met een kop thee en ik bied je de mogelijkheid te vertellen wat er op dit moment in jouw leven speelt. Als we tegenover elkaar in lotushouding op de mat zitten werkt dit gevoel vanuit essentie door.

Je wordt je bewust van de verbinding met jezelf / onszelf. Ik begeleid je in je ademhaling en meditatie. Van daaruit nodig ik je uit in mijn schoot (shiva/shakti), waarin je door mij wordt omarmd, waarna ik je achterover vlei op het verwarmde matras en je hele lichaam masseer met warme olie en afgestemde muziek op de achtergrond. Ik ondersteun je om vanuit rust en overgave te ontspannen, je grenzen te verkennen en de verbinding met jezelf te ervaren.

Overgave betekent jezelf ont-moeten in wat zich NU aandient … tegenzin, weerstand, verlegenheid, genot, verdriet, kracht, je

  • geeft je verzet op
  • ontdekt je eigen waarheid, een dimensie van diepte
  • ervaart een verdieping in de beleving van je lichamelijke intimiteit en spirituele ontwikkeling
  • ervaart een vrije stroom van levens – of seksuele energie
  • ervaart de “Vreugde van ZIJN, je enige ware geluk”
Kashmirische Massage, we hebben primair aandacht voor je persoonlijke omstandigheid, als je
  • nog onbekend bent met Tantra massage en wilt ontspannen of aangeraakt worden
  • jezelf lichamelijk wilt ervaren of behoefte hebt aan heling
  • meer levensenergie wilt voelen en massage of naakt zijn nog spannend vindt, nodig ik je uit om mijn manier van (aan)raken te ervaren.

Kashmirische massage wordt in principe bloot ontvangen en gegeven, geenszins omdat het seksueel is, maar om de vloeibaarheid en het vormloze in de meest pure en natuurlijke staat van zijn te laten plaatsvinden.

We zijn beiden bloot vanuit gelijkwaardigheid. Mocht bloot spannend voor je zijn, dan is het geen moeten. We kunnen ook in alle rust onderzoeken wat bloot zijn voor je betekent en wat het in je raakt.

Hopelijk ten overvloede maar toch ter voorkoming van ieder misverstand hierover, de Kashmirische massage omvat beslist geen seksuele handelingen of intenties, seksuele uitwisseling of stimulatie.

Deze Kashmirische Tantra massage geef ik vanuit zuiverheid en aandacht voor jouw veiligheid en is prachtig om verlengt, gecombineerd / uitgebreid te worden met o.a. IntimiteitsCoaching en Tantric Body De-armouring.

“Wat jij heel mooi doet, is in verbinding de ander de ruimte geven om volledig in verbinding met zichzelf te zijn. Het is voor velen al een hele kunst om in verbinding met zich zelf te zijn als je alleen met je zelf bent, en het is heel bijzonder om te ervaren dat je volledig in verbinding met jezelf kunt zijn in aanwezigheid van een ander terwijl je je volledig en letterlijk blootgeeft. Jij weet deze bedding te creëren door jouw echte liefdevolle aanwezigheid in verbinding.”

“Mijn eerste kennismaking met Saivistische tantramassage was een hele bijzondere, diepgaande beleving van onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid. Het was fijn dat ik eerst een kennismakingsafspraak had gemaakt * met Nico waarin hij uitleg gaf over zijn werkwijze en visie. De fijne ruimte, mooie energie, heerlijke warme olie, veilige setting maakten dat ik in een diepe ontspanning en overgave kon komen waarvan ik me niet kan herinneren dit eerder zo ervaren te hebben. Zachtheid, kwetsbaar durven zijn, geborgenheid ervaren en meer de verbinding met mezelf. Ik heb er nog lang van kunnen nagenieten en het voelt alsof er iets blijvend veranderd is in mij, wetende dat dit altijd in mij aanwezig is. Dat Nico me er “slechts” weer mee in verbinding heeft gebracht in alle rust en zuiverheid. Dank je Nico, heel bijzonder dat je deze prachtige beleving mogelijk maakt.”

Veel sessies, o.a. Praktijk Tantra Touch Tempel_1Tantric Body De-armouring worden gegeven in de speciale geluidsdichte studio voor een maximaal gevoel van veiligheid.