Na vele jaren als zelfstandig internationaal ondernemer vanuit ambitie geleefd te hebben ontstond de behoefte om vanuit wijsheid en zingeving te willen leven. Grote inspiratie daartoe vond ik in het boek van Wayne Dyer “The Shift”.

Het Open-Up festival was een eerste kennismaking met spiritualiteit en leidde ertoe dat ik menig festival, sessie, workshop, cursus en opleiding heb gevolgd, zoals

  • Familieopstellingen, Almaas psychologie, Diamand Approach
  • Kashmirische Tantra / Daniel Odier
  • Padwerk, zielenwerk
  • Sjamanisme
  • The Healing Journey, Haptonomie
  • Reading, Biodanza, 5-Ritme
  • Stem-expressie, Sound healing, klankschaal, vrienden- / mannengroepen
  • Mantrakoor, Tantra / Massage …

Een pad van zelfstudie, -onderzoek & -acceptatie, overwonnen schaamte- en schuldgevoelens, levenservaring …

Ben vader van 2 zonen en heb levenslessen mogen opdoen door de vroegtijdige dood van mijn vader (1970), tijdens het herstel van een zwaar auto-ongeluk, een scheiding, een (zakelijk) faillissement, relaties, …

Zowel verdieping in Kashmirische Tantra (Daniel Odier) alswel de emotionele, uitnodigende en onbenoembare reacties op mijn fysiek en energetisch aanraken, de heldere inzichten tijdens ontmoetingen hebben er toe geleid dat ik het gesprek, emotioneel lichaamswerk, Kashmirische Tantra massages, Bekkenbodem massages, helende sessies, IntimiteitsCoaching en Sexual Healing aanbied.

Met name het “onbenoembare”, mijn intuïtie en invoelendheid leiden tot een samenZIJN, waarbij de “innerlijke genezer” aangesproken wordt. Mijn lijf (lichaam, ziel en geest) fungeert hierbij als een fijnmazige antenne, dit leidt tot een energetische verschuiving en biedt ruimte voor unieke antwoorden.

Tevens brengt iedere sessie een spiegel en zijn jullie mijn leermeesters, die passen bij mijn stadium van ontwikkeling. Dat en niet alle opleiding, zijn het gereedschap voor verdergaand “sleutelen”. Wil je kennismaken?

“je persoonlijke grootsheid accepteren maakt dat je de grootsheid in de ander naar boven kunnen halen” …

Mijn kracht ligt in het aandachtig aanwezigZIJN, het “blijven staan”, openheid, luisteren en liefdevol, zonder oordeel raken van de kern. Naast een sterk intuïtief- en empathisch vermogen ken ik mijn eigen beperkingen, voorlopige antwoorden en onopgehelderde vraagstukken.

ND_2013_2Ik breng graag mijn vitaliteit, creativiteit en speelsheid in en voel grote dankbaarheid om vanuit nederigheid mijn ervaring te mogen delen, namasté, Nico

“Om mensen echt te kunnen helpen moet je ze eerst kunnen begrijpen – maar je kunt iemand anders pas begrijpen als je jezelf begrijpt. Ken jezelf; bereid je voor; ontwikkel de helderheid, de moed en de gevoeligheid om druk te kunnen uitoefenen, op de juiste plek en het juiste moment. Daarna moet je in actie komen.” Dan Millman – De spirituele reis van de vreedzame krijger.