Tantra Touch_stromenEénheid van stromen, gewaarworden van de eindeloze, tijdloze  stroom van je ademhaling, je bloed, het water in de wereld, de wolken in de hemel, de energie van de kosmos.

Erken verlangen, behoeftes en conditioneringen voor wat ze zijn en wordt één met het stromen. Als je wilt stromen, visies wenst te creëeren wordt je dan gewaar van de aanwezigheid van het “stromen”!

Stel je de golven voor aan het strand … de komende – en terugtrekkende beweging, het stromen van de golven, een continue stromen …

Stromen als beweging, vloeibaar en zonder weerstand, zoals je ademhaling, je gedachten, je WEZEN. De overgang van een op materie gebaseerde schijnveiligheid naar jouw eigen inzicht wat spiritualiteit voor je betekenen mag.

Het stromen laat je ervaren dat geest en materie één zijn. Vanuit je solar plexus chakra verbind je je met de duale wereld, het driedimensionale, je hartchakra is echter de wereld van de Eénheid, een wereld voorbij vorm, tijd en plaats.

Adem heel je WEZEN en verbind je met je omgeving, de wereld, de kosmos en voel dat je Eén bent, zachtheid en tederheid worden voelbaar, kracht wordt voelbaar, een stromen in alle richtingen.

In het stromen erken je het verleden, wordt vertrouwen in de toekomst voelbaar en vloeien verleden, heden en toekomst samen in oneindigheid … “alles wat stroomt”. Hoe voelt jouw hart chakra NU?

Ervaar je eigenheid, innerlijke godheid, de kracht van het stromen!