ManZIJN1Tantric Body De-armouring & Sexual Healing 2-daagse training voor professionals die (lichaamsgericht) werken op het gebied van liefhebben, intimiteit & seksualiteit.

Door negatieve ervaringen en onverwerkte emoties bouw je op fysiek, emotioneel en seksueel energetisch niveau een pantser op.Dit wordt ook wel ‘armour’ genoemd. Je bescherming tegen pijn wordt zo ook de blokkade om ten volle je seksualiteit en vreugde te (be)leven. De-armouring kan helpen dit pantser zachter te maken en te helen. Je te bevrijden van conditioneringen. Het herstellen van jouw vrije stroom van seksuele energie en liefde. Weer in contact met je kern, speelsheid, eigenheid, kracht en zachtheid.

Werken met de thematiek van liefhebben, intimiteit en seksualiteit is een steeds groter wordende vraag in de praktijk van nu. Een kwetsbaar thema waar angst, schuld en schaamte op zit. Het vraagt van jou als professional dat je veiligheid biedt en in alle openheid en zorgvuldigheid met je cliënt hieraan mag werken. Tantric Body Dearmouring & sexual healing is een unieke en krachtige methode van ‘aanraken en bevrijden’ waardoor oude, in het lichaamsweefsel opgeslagen blokkades opgeruimd worden en liefdesverwondingen kunnen helen.

Deze training biedt jou als professional ruimte om aan den lijve te ervaren wat het betekent om een de-armouringsessie te ontvangen en te geven. Je leert in alle veiligheid en in afstemming met elkaar je de technieken van het de-armouren eigen te maken. Op jouw unieke wijze begeleid je het proces van sexual healing en de daarbij vrijkomende energie. Je zet je aanraking, adem, geluid, lijf en energie in om je cliënt te stimuleren en te ondersteunen op het niveau van lichaam, geest en ziel. Alles mag er zijn. Jij bent als gever aanwezig met open hart om de ontvanger met alles wat vrijkomt welkom te heten.

We beginnen beide dagen met Tandava-meditatie, ook wel “Yoga of Dance” genoemd met aansluitend een open ronde om te onderzoeken, te delen of vragen te stellen. De overige dagdelen werken we, na instructie en uitleg, in tweetallen met de-armouren.Tantric Body De-armouring maakt blokkades voelbaar door o.a. een mix van:

  • acupressuur
  • massage
  • stretchen van spieren, ook inwendig in het bekken (dag 2).

Gebieden die in deze workshop aangeraakt worden: borst, hoofd, kaaklijn, keel, rug, buik, bekken (yoni, lingham, anus).

Na elke sessie is er gelegenheid voor rustig napraten, ervaring delen en vragen stellen.

”Ervaar je vrije stroom van levens- en seksuele energie”.

Deze training organiseer ik in samenwerking met Linda van Rooijen van Volle Bloei, www.vollebloei.nl

Doelgroep
Professionals die ervaring hebben met lichaamsgericht werken en een verdieping wensen in hun werk als coach / therapeut.

Data, werktijden en locatie
2015: Vrijdag 11 december 09.30 uur t/m zaterdag 12 december uiterlijk 18.00 uur
2016: 14 april 09.30 uur t/m vrijdag 15 april uiterlijk 18.00 uur

Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA MEDDO

Kosten
De training is geheel verzorgd en inclusief overnachting, de kosten bedragen: € 495,00 exclusief btw.

Aanmelden en informatie

  • Linda, info@lindavanderloos.nl, 0642 991 280
  • Nico, nico@tantratouch.nl, 0653 368 086