Tantra Touch_tweelingzielen3Tweelingzielen, een liefde tussen zielsverwanten vanuit een hoger bewustzijn en versmelting van het mannelijke en het vrouwelijke.

We maken sprongen t.a.v ons bewustzijn, wie ben ik, wat betekent het om dienstbaar te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor Moeder Aarde!?

Meer en meer zielen kennen een zoektocht tot het ervaren van “in vrijheid verbonden zijn”, herenigen en samenwerken, zonder beperkingen, ruimte en tijd verdwijnen, onverwachte ontmoetingen, die het persoonlijke Zelf overstijgen, voorbij het ego.

Een pad

  • om in je kracht te gaan staan
  • de waarheid te zien en te voelen
  • van vergeving
  • het opgeven van strijden
  • onthechting
  • openen van spontaniteit en kwetsbaarheid
  • leren voor wie wel – en niet open zijn

Vrouwelijke energie stroomt vanuit een beleving van liefde, veiligheid en samenzijn, mannelijke energie zet groei, vernieuwing en evolutie in beweging, biedt bescherming, creëert, maakt doelen mogelijk, ontmoeten op zielsniveau betekent groeien in Bewustzijn en Liefde, harmonisering van je eigen vrouwelijke – en mannelijke energie en hierin verbinden met de ander tot algeheel helen.

Omarm het vrouwelijke in de man en het mannelijke in de vrouw, doorbreek jeugd-, vader- en moederpatronen!!

Tantra Touch_zielenOoit is er afsplitsing ontstaan, waardoor karma en dualiteit ruimte kregen, gepersonaliseerd in ons liefhebben, intiem zijn en “het zoeken buiten ons zelf” in dit EN vorige levens, evenals uitingen van macht, hechting aan materie en ongelijkwaardige relaties. Deze zoektocht biedt ons wel kansen om onze werkelijke Essentie te hervinden, het Goddelijke in onzelf te ontmoeten.

Ergens is er iemand die jouw complementerende deel is en die je heelzijn kan spiegelen, zoals je oorspronkelijk bent.

Je kent een oerbehoefte tot “liefhebben”, van oorsprong was je één in je menselijke natuur, je kent nu een verlangen en streven naar die voelbare eenheid!?

“De hoogste staat van menselijke liefde is … de eenheid van één ziel in twee lichamen” ~ Sri Aurobindo